lauantai 24. syyskuuta 2011

Enkä koe repsahtaneeni :)

Tämä tosiaan sopii minulle :) Tämä "paasto". Ei ole ollut nälkä ja minusta tuntuu, että se syömishimokin on jo hiukan laantunut. Tai sitten asenteeni on erilainen, kuitenkin toimii, oli syy mikä tahansa :) Toki se nyt täytyy tässä myöntää, että eilen vietimme lasten kanssa leffailtaa ja syömisinä oli hiukan sipsejä, kettukarkkeja ja muutama pala suklaata. Tuli parilla tunnilla venytettyä "syömisaikaa" ja paasto jää nyt vain 14 tuntiin, jotta rytmi töiden kannalta pysyisi samana. Mutta kerrankin on tilanne, etten tunne syyllisyyttä enkä koe repsahtaneeni. Tässä kun saa syödä mitä vain, toki annokset on hyvä pitää edes suurin piirtein kohtuudessa, mutta syödä saa :)

Vettäkin olen nyt alkanut juoda enemmän. Aamulla ja illalla juon noin puoli litraa, päivällä pyrin juomaan muutaman lasillisen mm. ruuan yhteydessä ja jokaisen tee- tai kahvikupillisen jälkeen. Varmaan se pari litraa alkaa olla aika lähellä.

Olen muuten saanut pari työkaveriakin mukaan :) Aikovat myös kokeilla ja ainakin ekat päivät ovat olleet positiivisia.

Pakko hehkuttaa vieläkin, nyt on hyvä fiilis :D

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että olet löytänyt itsellesi sopivan "laihiksen". Toivottavasti tuloksiakin alkaa näkymään pian. :)

    VastaaPoista
  2. Tämä kyllä näin ekan viikon jälkeen tuntuu hyvältä, rehellisesti sanottuna siltä, jota voisi toteuttaa koko loppuelämän ajan :)

    VastaaPoista