sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kaffepaussi

Mikähän ihme siinä on, että minä aina jätän kaikki kotihommat viikonlopulle ja etenkin sunnuntaille? Sunnuntaisin huhkin otsa hiessä, että talon saa taas asuttavaan kuntoon. Pesen viikolla kertyneet pyykit, joka toinen viikko lakanatkin mukana, raivaan lasten lelut taas paikoilleen, moppailen ja imuroin.

Tänään laiskotti aamusta, joten nyt on vasta kolmas koneellinen pyykkiä menossa. Lasten ulkoiluvaatteita tällä kertaa. Olen vasta saanut siivottua eteisen, makuuhuoneen ja keittiön. Olohuone ja lastenhuone odottaa vielä... Niin ja vessa. Kyllä minä pikkuisen siivoilen viikollakin, ettei ihan kauhea kaaos ole päällänsä aina viikonloppuisin, mutta se on sellaista näpertämistä. Keittiössä lähinnä.

Mistähän tämä hassu tapa on tullut? Olisi helpompaa kun siivoaisi paremmin myös viikolla, niin viikonloppuna ei tarvitsisi niin paljon siivoilla. Samoin pyykkiä voisi pestä koneellisen muulloinkin kuin aina vain sunnuntaisin... Onkohan sitä sitten vain niin väsynyt viikolla töiden jälkeen, että haluaa viettää tuon ajan lasten kanssa leppeästi loikoillen ja ollen ja tehdä vain ne välttämättömimmät? Voipi olla :)

Kahvi alkaa olla juotuna, jospa sitä taas tarttuisi imurin varteen...
Kuva 1 ja kuva 2 

Ai niin, kuka osaisi neuvoa? Miten saan tänne blogiini kätevimmin linkin blogilistalle? Kun tämä blogi löytyy myös sieltä...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti