sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Viimeisen päälle hameihminen!

Muutama lukijakin on jo blogini löytänyt! Kivaa :D Ja heidän myötä olen löytänyt myös itselleni luettavaa, tässä pikku hiljaa ajan kanssa tutustelen uusiin blogeihin...

Kupariperhonen  postaili upeita kuvia muutoksestaan ja vanhoista vaatteistaan. Siitä sainkin ajatuksen vähän kuvailla omaa pukeutumistyyliäni, näitä makkaranpeittoja ja läskin piilottajia :) Kokoni on tällä hetkellä 54/56 ja vaatteeni ostan aika pitkälle nettikaupoista kuten Cellbes, Ellos tai Halens.

 Olen hame- ja mekkoihminen ihan viimisen päälle, housuja pidän vain "pakon" edessä, joskus toki yllätän työtoverit, sukulaiset ja ystävät laittamalla ihan vapaaehtoisesti housut jalkaan. En tiedä sitten onko hameiden pidon takana se, että saan järkyttävät reidet piiloon. Pitkän helman alta ne eivät näy. Samoin jos käytän housuja, minulla on yleensä joku pitkä tunika tai mekko päällä, melkein polvimittainen. Jälleen reidet piilossa.

Hameista ja mekoista käytän oikeastaan niin pitkiä kuin vähän lyhyempiäkin helmoja. Minimekot ovat pannassa, hui!! Vaikka joskus parikymppisenä (ja noin satakiloisena) käytin kyllä ihan vapaasti niin lyhyitä helmojakin, ettei edes pieni kumartuminen ollut mahdollista ilman takapuolen vilkkumista. Mutta nyt siis helma on vähän pidempi. Silloin jos helma on polviin asti tai hiukan yläpuolelle, töissä ainakin on päällä lisäksi ne paljon parjatut leggingsit. Ja vielä se jäätävä säären katkaiseva malli eli capripituus. Se on vain varmempaa niin, en halua aiheuttaa kenellekkään traumoja kumartamalla ja esittelemällä valtavaa ahteriani alushousuissa. Eikä tarvikse pelätä "Marilynejä" kun alla on jotain peittävämpää kuin ohkaset sukkahousut ja alkkarit :D

Yläosat ovat yleensä tunikoita ja pidempiä toppeja. Pidän kovasti boleroista ja neuletakeista, joten alla on yleensä lyhythihainen paita. Olen myös aika lämminverinen ihminen, joten harvemmin pidän pitkähihaista puseroa.

Minulla on ehkä kolmet käyttöhousut jos leggareita ei oteta lukuun. Yhdet farkut, yhdet mustat suorat housut ja yhdet lökäcollarit. Lökäcollareita pidän kotona ja joskus ulkona lasten kanssa. Farkkuja ja suoria housuja sitten töissä. Toki minulta löytyy pakollinen ulkoilupuku ja toppikset, mutta joskus talvellakin toppisten päällä saattaa olla pitkä hame :D Tyylikästä!!

Kuvat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti