maanantai 31. maaliskuuta 2014

Aamun paino

Vaa'alla taas aamusella käyty ja viikkopaino olisi nyt luvassa. Ei ihan katastrofiviikko, vaikka jossain vaiheessa siltä tuntuikin.

Paino 127,3 kg 
pudotusta 0,3 kg.

Ja sitten vähän kuvaa...


Eli pakko se kai on uskoa. Sitä sitten ollaan raskaana. Meille tulee vauva, nyt vain toivotaan, että kaikki menee hyvin. Pian pitää varailla ensimmäistä neuvolaakin. Nyt tämän blogin luonne ehkä pikkusen muuttuu, sillä varsinaisestihan laihduttaa ei saa. Kuopusta odottaessani neuvolantäti kuitenkin sanoi, että minun painoiseni ihminen saa laihtua, kunhan se tapahtuu oikein. Eli syömällä hyvin, tarpeeksi, mutta terveellisesti ja mahdollisesti liikkumalla. 

Tarkoitus on jatkaa terveellisen ruuan etsimistä ja terveellisten elintapojen löytämistä. Kävelyä ainakin aion jatkaa. Ensimmäisessä neuvolassa kyselen vielä tarkemmin tästä, joten enköhän sieltäkin neuvoja saa :) 

Mutta nyt jos totta puhutaan, minun on hirveän vaikeaa uskoa tätä. Epäuskoinen järkytys on kai se fiilis nyt. Siis hyvällä tavalla järkytys. Hetki menee varmaankin sisäistäessä, mutta onneksi on kuitenkin vielä aikaa. 

Kävin muuten vähän kurkkimassa, mikä voisi olla laskettu aika ja tuonne marraskuun loppuun ja joulukuun alkuun se taitaa sijoittua. Mutta neuvolassa varmaan sekin varmistuu.
Hui :D !!

Pst. Suomen suurin pudottaja alkoi eilen, kuka katsoo??

5 kommenttia:

 1. Onnea!! Uusi elämä aluillaan :)

  VastaaPoista
 2. Onnea sinne koko perheelle :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut!!! :) Ps. Minä aloitin katsomaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea! Hieman on tunteet pinnassa kun purskahdin itkuun tän luettuani. En kateudesta, vaan ilosta, myötätunnosta ja helpotuksesta, että ehkä se olisi mahdollista itsellekin. Hyvin on samankaltaista kokemusta itsellä, lääkäri totesi huhtikuussa että pitäisi syyskuuhun pudottaa 10kg ennen kuin mietitään mitään muita hoitoja ja koska syöminen on enemmän tai vähemmän kompleksista, ei se ole onnistunut vaan tuottanut entistä enemmän ahdistusta joka taas on vaikeuttaunut syömistä entisestään...! Toi alkuteksti "Tunnesyöminen, ylipäätänsä joka tilanteessa syöminen! Ahdistus kuvasta peilissä. Ahdistus omasta olosta. Kykenemättömyys muutokseen. Kuinka löytää avain omaan itseen, kuinka poistaa ahdistus, tulla terveemmäksi... " jo kolahti, juuri samoin sanoin olisin voinut aloittaa oman blogini. Ehkä uskaltaisin sellaisen itsekin perustaa näistä samoista ajatuksista...

  VastaaPoista