lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvä minä!!

Niin paljon on tänään (ja eilen) aihetta tyytyväisyyteen :)

Eilenkin tuli liikuttua, tällä kertaa lasten kanssa potkurilenkki. Toki tenavat tahtoivat välillä itse pukata toisiansa potkukelkalla ja tahti ei tällöin kovin kova ollut, mutta kun minä pääsin puikkoihin, mentiinkin hiki päässä. Reilu puoli tuntia, jesh!!

Tänään :) Kävin kaupassa. Lapsille karkkipäiväkarkkeja valkatessa näin siellä uutuuden. Rakastan kinder bueno-suklaata ja nyt se oli valkosuklaisena!! Päätin sitten ostaa itselleni sen yhden patukan, en kuitenkaan ole itselleni herkkuja ostellut reiluun kuukauteen. 

Autossa sitten avasin tuon herkun ja olihan se hyvää. Sitten vilkaisin kääreestä kalorimääriä ja 111 kaloria per neljän palan patukka hieman hätkähdytti. Niinpä tyydyin siihen neljään palaan ja toisen neljän palan pätkän toin miehelleni :) Siinä se suklaa tökötti vieressä etupenkillä autossa eikä edes tehnyt mieli! Oikeasti! Onneksi tuo suklaa kyllä on aika tuhtia tavaraa, makeaa mahan täydeltä, ettei sitä niin paljon edes tee mieli syödä. Mutta oikeasti siis, mulle riitti se puolikas siitä herkusta! Jee :)


Ja lisää hyvää vielä tälle päivälle. Sain vinkin Shape.sivustolle ja tänään sitten päätin testata yhtä ohjelmaa. Niinpä minä tein kokonaisen kahvakuulaohjelman :) Lisää aihetta hymyyn! Vaikka tuo ohjelma olikin kevyt ja kesti vain 17 minuuttia, käsivarsissa kyllä tuntuu ja hiki tuli. 210 poltettua kaloria sivuston mukaan. Kuuden kilon kuulaa käytin ja ihan tarpeeksi siinä kyllä oli painoa. Huomenna taas uusiksi :) 

Nyt näköjään kuvien lataaminenkin onnistuu, kun vaihdoin selainta. Ehkä jo tänä iltana teen vihdoin sen postauksen siitä ruuasta, vaikka se jo vanha juttu onkin. 

Että näin, hyvillä mielin lauantai-illan viettoon!!

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti