lauantai 15. maaliskuuta 2014

Huono, huono päivä!

Nyt on pakko sanoa, että ei menny nyt hyvin!

Eilinen jo tökki, päivällisellä tuli santsattua ihan turhaan ja oikeastaan tänään mopo sitten lopullisesti karkasi käsistä. Jo aamulla oli sellainen olo, että mitä ihmettä minä yritän. Kerran läski, aina läski. Ja ihan sama, antaa vaan mennä. Niinpä kaupasta tuli ostettua vähemmän järkeviä vaihtoehtoja, kuten pari patonkia ja pussillinen kinderin suklaapalloja (huom. yksi pallo 33 kaloria). Tempasin sitten ihan itekseni naamaan niin patongit kuin suklaankin. Sen jälkeen linnottauduin soffalle. 

Siinä soffalla istuessani minua alkoi suoraan sanottuna vituttaa. Ärsytti niin maan peevelisti se oma asenne. Nimenomaan asenne, sama se niille syömisille, niitä päiviä tulee, se on ihan vissi. Mutta asenne oli ihan perseestä. Jonkun aikaa keräsin kiukkua sohvalla, sitten hyppäsin ylös ja ulkovaatteet päälle. Napit korviin ja päälle vähän drankempaa musiikkia. Eiku lenkille! 

Tunnin päästelin höyryjä ulkona reippaasti askeltaen ja kotiin palasi sitten rauhoittunut ja hyväntuulinen nainen. Sinne jäi vitutus ja ärsytys, asennekin tuntuu muuttuneen. Kyllä tuo ulkoilma ja lenkkeily tekee hyvää :)

Loppuun lauantai-illan ratoksi yksi biisi, jonka tahtiin oli hyvä raivota lenkillä :)


3 kommenttia:

  1. Hyvä kun sait vitutuksen purattua, ja lenkkeily / liikunta onkin parasta lääkettä siihen ;) tsemppiä !

    VastaaPoista
  2. Joo hyvin tuo toimi tuo liikunta. Mulla toimii ärsytykseen myös hyvin tuollainen hevimpi musiikki. Ne kun yhdisti, niin johan tuli tulosta :)

    VastaaPoista
  3. Hienoa, että löysit tavan purkaa ärsytystä!

    VastaaPoista