maanantai 3. maaliskuuta 2014

Aamun paino

Nonniin, vaa'alla on taas käyty ja tulosta tuli :)
Paino tänään 128,6 kg
eli
pudotusta 1,3 kg.
Hyvä minä!!

Mitat samat kuin viikko sitten eli
3.3.2014 VYÖTÄRÖ 136 cm
3.3.2014 LANTIO 146 cm.
3.3.2014 45.56

Paino on pudonnut tähän mennessä aikavälillä 24.1.2014 - 3.3.2014 135 kilosta 128,6 kiloon eli yhteensä 6,4 kiloa. Aikaa noin viisi viikkoa eli vähän reilua kilon pudotusta tuo tarkoittaa. Toki alussa putosi enemmän painoa, kun nesteet lähti liikkeelle.

Nyt alkaa niinsanotusti jännät paikat, sillä yleensä edelliset yritykseni ovat lopahtaneet näillä main, viisi tai kuusi viikkoa olen jaksanut, sitten riitti. En tiedä mikä tässä kohtaa juuri on aikaisemmin tullut, mutta nyt sitten taistellaan kovasti pari seuraavaa viikkoa, jotta tämä tahti jatkuisi. Potkikaa minua persiille :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Nyt vaan hirvee tsemppi päälle, ettet varmana lopeta nyt! Mieti vaikka kuinka paljon ottaa jälkeenpäin kalloon, jos taas lopetat! Hyvin se menee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Hirveästi kyllä on aiemmin harmittanut, kun pudotetut kilot on keränny takaisin.

   Poista
 2. Miksi lopettaa, kun tuloksia syntyy?! No joo, itsekkin olen ollut samassa tilanteessa. Jospa lupaat meille, että tuplaat tuon ajan. 10 viikkoa on pakko jaksaa, ja sitten voi arvioida onko mitään järkeä. 10 viikkoa on alle puoli prosenttia 32 vuotiaan ihmisen elämästä. Vajaa viidesosa vuodesta. Lyhyt aika loppujen lopuksi! Kyllä sä jaksat!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tuplaan tuon ajan :) Toiset viitisen viikko jaksaa vaikka päällään seisten, eikö? :)

   Se on kyllä kummallinen tuo minun viiden - kuuden viikon innostus ja sitten äkkipysähtyminen. En nyt enää oikein muista, mikä siinä vaiheessa on sitten tullut, että ei jaksa.

   Mutta jospa jo tämä asian tiedostaminen auttaisi..

   Poista
 3. Tutulta kuulostaa, mutta hirmuna tsemppiä. :) Päivä kerrallaan elä, ja jos tiukasti vedät ruokavaliota aina maanantaista lauantaihin niin sunnuntai voi olla hiukan rennompaa. :)
  Koita jaksaa, ajattele parempaa huomista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos!! Päivä kerrallaan on mentävä ja oikeastaan valinta kerrallaan :) Tsemppiä sinullekin!

   Poista