tiistai 25. helmikuuta 2014

Lantiota ja BMI:tä...

Tänä aamuna päätin ottaa pari mittaakin pitkästä aikaa. Joten kirjataan ne ylös, on helpompi seurailla. Toisaalta, voisin mittailla joka kuun ensimmäinen maanantai ainakin tuon vyötärön ja lantion, näkee mitä niissä mitoissa tapahtuu :) Mutta enivei, nyt kuitenkin tuoreimmat mitat mittanauhalla katsottuna...

25.2.2014 VYÖTÄRÖ 136 cm.
25.2.2014 LANTIO      146 cm.

Ja BMI                          46.02 huh... :(

Kun katsoo edellisiä mittoja, jotka ovat reilun vuoden takaa, aika samoissa on oltu tuolloin.

31.12.2012 paino oli 128,4 kg, BMI 45,49. Vyötärö 136 cm ja lantio 148 cm. Ei mitään hirmu isoja eroja ole, vaikka aikaa on välissä. Jos olisi ollut fiksu, ero olisi nyt huimaava! Mutta jossittelu on turhaa. Jos lehmällä olisi siivet, niin se lentäis...

Näitä mittoja alan nyt seuraamaan kuukausittain. Tiheämmin ei varmaan kannata, selvemmin näkyy muutokset :). Otan uudet mitat vielä 3.3. ja sitten joka kuukauden ensimmäinen maanantai tulee uusi mittaus.

Pst... Aika haastavia päiviä on olleet myös eilinen ja tämäpäivä syömisen osalta. Vesi on vieläkin jäänyt, mutta nyt taas rutiineista kiinni :)

6 kommenttia:

 1. Ensinnäkin kiitos tästä blogista. Mukavaa (tai no ei se siis mukavaa ole :D) huomata, että on olemassa muitakin ihmisiä jotka painii ihan samojen asioiden kanssa kuin minäkin. Mittarissa aika lailla samat lukemat kuin sinullakin plus hehtaarikierrot ja menkat. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Ymmärrän, vertaistuki on tärkeää ja on kyllä kiva seurata muiden samassa tilanteessa olevien elämää. Tsemppiä sinullekin! Ja tervetuloa toistekin!

   Poista
 2. vesi on mullakin akilleen kantapää. Mun pitäisi jo munuaiskivien uusiutumisen riskin takia juoda vähintään 3l vettä päivittäin! Nyt vasta laihiksen aikana olen alkanut kiinnittämään taas veden määrään ja saan vähintään sen litran tai puoltoista juotua ( tiedän että sekin on liian vähän vielä). Mä oon vaan niin huono juomaan pelkkää hanavettä. Nyt olen alkanut laittamaan suoraan pulloon vettä ja raahannut sitä aina mukanani. Yllättäen tämä taktiikka on toiminut todella hyvin ja kotona on mulla pullo vettä aina vieressä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pullo toimi minullakin jossain vaiheessa. Nyt on töissä ollut helppo rytmittää veden juominen kertaan tunnissa. Eli juon noin kuudesti 2-3 desiä vettä. Aamulla ekat 2-4 desiä, illalla sitten sen mukaan miten muistan :) Ruualla juon aina vähintään lasillisen vettä.

   Poista
 3. Kiitos blogistasi!

  http://tyttosirpaleina.blogspot.fi/

  VastaaPoista