maanantai 10. helmikuuta 2014

Vaa'alla käyty!

Haa, se olisi painopäivityksen vuoro. Hyvä fiilis jatkui myös koko viime viikon ja tänä aamuna vaaka näyttikin lukemaa 130,3 kg. Eli pudotusta viikossa 1,5 kg, kelpaa!! Olis ollu kiva päästä alle 130 kilon, mutta viikon päästä on sitten sen vuoro :)

Mulla on nyt joku ihmeen innostus juosta jatkuvasti vaa'alla. Joka aamu pitää käydä paino katsomassa, ettei vain olisi noussut yhtään. Hölmöä.

Tässä parin viikon aikana olen ottanut tavaksi juoda iltaisin kupillisen vihreää teetä. En tiedä miksi, mutta hyvää se on. Vettäkin on tullut juotua ihan eri tavalla, töissäkin menee ainakin puoltoista litraa, kotona sitten pikkusen himmailen ja pyrin pitäytymään litrassa. Ja sen muuten huomaa, kun vessassa saa juosta sitten vähän tiuhempaan. Ennen saattoi olla, että työpäivän aikana kävin kerran vessassa, nyt ainakin kolmesti...

Mutta näin, hyvä viikko takana ja toivottavasti yhtä hyvä viikko edessä!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

4 kommenttia:

 1. Jee hyvä :) tsemppiä urakkaan! seuraan mielenkiinnolla miten projekti etenee ja oon hengessä mukana ! ;) Tiedän millasta painonpudotus on, kun itsekin olen 61kiloa laihduttanut ;)

  VastaaPoista
 2. Onnea puolestatoista kilosta alaspäin, itellekin jokainen miinuspuolikilo on aina ilon paikka :) Nyt tosin vaaka näyttää taas enemmän kun eilen tai toissapäivänä, eilen oli rankka salitreeni ja hups, lihakset imasi itsensä täyteen nestettä ja sehän näkyy lukemissa välittömästi. Salipäivän jälkeen ikinä tosin ei pitäis vaakalle mennäkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, pitää olla tyytyväinen jokaiseen lähteneeseen grammaan. Yritän pitää tämän hyvän fiiliksen yllä.

   Hyvää viikonjatkoa!

   Poista