maanantai 24. helmikuuta 2014

Painoa, naistenvaivoja ja puhetta liikkumisesta...

Paino tänään 129,9 kiloa. 
Eli eka plussaviikko vähään aikaan. 
Takaisin tuli 400 grammaa. 

Huono viikko takana, tai oikeastaan huono viikonloppu. Perjantaina jo vähän lipsu, lauantaina koko homma lähti käsistä. Tuli syötyä pelkkää roskaa, kuten pizzaa, karkkia, keksejä... Ei yhtään lasillista vettä, ei yhtään kasvista. Ja sen muuten huomas omasta olosta eilen ja joka viime yönä. Vatsa ei tykännyt vaan kipuili ja oli löysänä. Uh, hyvä muistutus siitä, mitä kannattaisi tehdä. Täytyy kyllä myöntää, että siltikään tämä aamu ei ole mennyt parhaalla mahdollisella tavalla. Vettä mennyt vain lasillinen ja jälkkäriksi muutama rivi suklaata. 

No tämäkin on sitä elämää ja näitä tämmöisiäkin päiviä pitää oppia sietämään ja käsittelemään. Näitä kun varmasti tulee tulevaisuudessa lisääkin. On vain osattava lopettaa ajoissa. Joten tästä koetinkivestä on sitten vain selvittävä ja pyrittävä taas siihen terveellisyyteen.  

Viime viikolla lopetin viimeisen primolut-kuurini. Eli kuusi kuuria on syöty nyt ja kuukautiset ovat olleet melkoiset helpot ensimmäistä kertaa lukuunottamatta. Edelliset kuukautiset olivat jopa olemattomat. Nyt kuukautiset alkoivat muutama päivä sitten ja nyt on normaalia. Ei siis minun normaalia (ilman primoja) vaan normaalia niinkuin valtaosan naisista mittapuulla. Hieman pelottaa, miten käy nyt, kun primot loppu? Palaako taas hehtaarikierrot ja hehtaarivuodot? Toivottavasti painon putoaminen auttaisi myös tässä ongelmassa. En tiedä, kehtaanko/voinko käydä pyytämässä uutta lääkitystä? Toisaalta, siinä tapauksessa haluaisin sellaista apua, joka ei tarkoita ehkäisyn käyttöä. Meillä kuitenkin miehen iän puolesta alkaa olla viimeiset hetket käsillä pian vauvan saamiselle. Sen vuoksi minun onkin nyt oikein kovasti panostettava ja haluttava tätä muutosta. Kiloja alas ja kuntoa ylös. 

Olisiko teillä vinkkejä kotijumpalle? Miten te harrastatte liikuntaa seinien sisäpuolella? Onko jotain hyväksihavaittuja liikkeitä tai esim. videoklippejä netin ihmeellisessä maailmassa? Nyt parhaan kotiliikkumiset jakoon :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Ite en tykkää käydä ryhmäliikuntatunneilla vaikka siellä saisi hyvin kiloja pois ja kuntoa lisää kun oikeet liikkeet ym. Mulle hyvä vaihtoehto on Shape.fi treeni videot, niitä voin tehä kotona ja silloin kuin siihen on aikaa joten suosittelen lämpimästi. kuukausimaksu mielestäni hyvin kohtuullinen. Inna.

    VastaaPoista
  2. Minäkään en oikein pidä noista ryhmäliikuntatunneista. Vaikka joku tanssillinen juttu voisi olla kiva. Kunto on niin huono, että hävettää, kun ei jaksa samaan malliin kuin muut.

    Kiitos tuosta shape.fi vinkistä. Vaikuttaa aika hyvältä ja sieltä näyttää löytyvän monenlaista :) Liityn varmasti ainakin kuukaudeksi ja katson sopiiko tuo minulle :)

    VastaaPoista