maanantai 26. marraskuuta 2012

Kiloja ja senttejä...

Okkei, punnitus oli taas aamusella vuorossa, eikä ihan niin huonosti mennyt kuin pelkäsin. Aamupaino siis 126,7 kg, joka tarkoittaa 0,4 kg pudotusta. Alaspäin :) Eka välitavoitehan minulla on tuo 125 kg, saa nähdä joko se parin viikon sisään on saavutettu.
 
Nyt kuitenkin tuntuu olevan yksi kriisivaihe tässä projektissani. Painon putoamisen hitaus ärsyttää, vaikka tiedän, että hitaasti hyvä tulee eikä tämän painon kerääminenkään yhdessä yössä tapahtunut. Yhtäkaikki, tympii. Helposti tulisi nyt otettua vanhaan malliin ja syötyä vähän (lue: paljon) enemmän kuin on tarpeen. Olenkin oikein urakalla jauhanut purkkaa, joka helpottaa tätä tällä hetkellä vallitsevaa syömisenhimoa. Sinnitellään!!
 
Eilen vietimme harvinaisen perhepäivän ja kävimme porukalla uimassa. Neljä altaanmittaa kävin muka uimassakin (hurjat 80 metriä ... :D ). Muuten sitten vain pulikoimme niin isoissa kuin pienissäkin altaissa. Huomasin taas, että minun on pakko hankkia uusi uikkari, tuo vanha ei oikein ole toimiva.
 
Uinnin jälkeen oli tottakai nälkä ja kävimme syömässä. Kuolasin kovasti lasten pizzoja ja hampurilaisia, molemmilta nipisitinkin pienen palan, mutta muutoin söin oikeastaan aika herkullisen salaatin kanalla, sinihomejuustolla ja sipulilla. Juomaksi otin soodaveden sen ainaisen limun sijaan. Vettäkin oli tarjolla, mutta halusin jotain vähän erilaista. Kiva reissu oli! Ja nälkäkin lähti :)
 
Tänä aamuna muuten pikaisesti mittasin vyötärön ja lantion. Harmittaa, kun ei ole enää tallessa edelliset mitat, mutta vyötärö oli nyt 135 cm, lantio 147. Täytyy ottaa säännölliseksi tuo mittanauhan kanssa pelaaminenkin. Että näin :) Kokonaispudotus on nyt huimat 5,3 kg eli 6,996 % alkupainosta :) Jos mennään tyyliin Suurin pudottaja.
 
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

Edit. Löysinkin tunnisteita käyttämällä mittoja tammikuulta tätä vuotta. Tuolloin paino oli 130,7 kg, lantio 151 cm ja vyötärö 141 cm. Siitä ainakin on senttejä lähtenyt :)

1 kommentti:

  1. Kuulostaa superhienolta! Keep on going! Mä jäin ajattelemaan sinihomejuustoa. Kiitos siitä :D

    VastaaPoista