keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Painonpudotushaaste käynnistyy

Minun piti polkaista jo maanantaina nuo haasteet käyntiin, mutta parina iltana kiusana ollut migreenipohjainen päänsärky piti tehokkaasti tämän matamin poissa tietokoneelta. Nyt pää on entisensä, joten voin laittaa käyntiin nämä projektit.

Eli jospa teemmä nyt niin, että tähän postaukseen jokainen, joka haluaa osallistua kertoo tulevan reilun  neljän viikon tavoitteensa. Ajattelin aika jaksoksi 26.1. - 26.2.2012 välistä aikaa. Teen tälle projektille oman sivun tuohon, kirjailen sinne osallistujat ja tulokset ja muut tärkeät tiedot. Teen myös niistä postauksenkin tietenkin :) Tietoina voisi sitten kommenttina kertoa lähtöpainon (jos haluaa) ja tavoitteen. Toki voi esim. bmi:n ilmoittaa tai muuta oleellista projektin suhteen. Projektiin saa tottakai liittyä milloin haluaa, lisätään vain tavoitepudotus mukaan ja sillä siisti :) Onko jotain muuta huomioitavaa? Viikkopunnituspäivä pitäisi sopia, väliaikatietoja siis katsastella :) Olisiko se tämä keskiviikko vaiko maanantai vai mikä päivä, ehdotuksia?

Ja nyt omat tietoni ensiksi :)
Paino kauhiat 131,2 kg. BMI 46,41. Tavoitteeni tälle reilulle neljälle viikolle on - 6,2 kiloa. 26.2.2012 painoni on siis toivon mukaan vähintään 125kg. BMI olisi 44,29.

Viikkohaasteen polkaisen (yritän ainakin) käyntiin maanantaina...

3 kommenttia:

 1. Perjantai tai maanantai punnituspäiväksi!

  Keijukainen
  114.5kg Lähtö! (Bmi 39.62)
  Tavoite 111.5kg ! Eli -3kg

  VastaaPoista
 2. Sammakkotyttö:
  Lähtöpaino: 132,6kg (BMI 46,4)
  Tavoite: 124,6kg (BMI 43,6) eli -8kg (olen ENEllä eli täysin mahdollista).

  VastaaPoista
 3. Kiva juttu, teidät on nyt lisätty tuonne painonpudotushaaste-sivulle :)

  Omaa tavoittettani tässä mietin, että voi olla liian iso, mutta näillä mennään nyt :)

  VastaaPoista