sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ehdotuksia projektista :)

Kiva, ainakin muutama on innokas lähtemään mukaan johonkin projektiin/haasteeseen, josta edellisessä postauksessa puhuin :) Nyt sitten pitäisi miettiä haaste/projekti. Ehdotettu on:
 • ateriarytmi-projekti
 • liikuntahaaste-projekti
 • painon pudotus -projekti.
Minä mietiskelin, että olisiko sellaisessa painonpudotus-haasteessa mitään itua, jossa jokainen osallistuja ilmoittaa vaikkapa kuukauden tavoitteen painon putoamisen suhteen. Lasketaan nämä yhteen ja siinä on meille yhteinen tavoite :) Voisimme sopia jonkin päivän, jolloin kokoamme painot yhteen ja laskemme näin viikottaisen pudotuksen ja jatkamme tätä nyt vaikkapa neljä viikkoa. Sitten, jos siltä tuntuu, uusi tavoite. Mitä mieltä olette?

Lisäksi mietin, että voisimme yhdistää nuo toisetkin haasteet. Tämä on eräältä foorumilta pöllitty idea, minusta aika kiva sellainen, jota voisimme kokeilla täällä blogimaailmassakin  :) Kyseessä olisi siis viikkohaaste. Eli jokainen osallistuja vuorollaan voisi jollain tavalla haastaa toiset ja itsensä viikon aikana tekemään jotain, josta voisi olla hyötyä tässä elämäntapaprojektissamme. Esimerkkeinä vaikkapa: Liiku neljänä päivänä viikossa tai syö säännöllisesti viikon ajan. Ihanteellistahan olisi, että tämä haaste jäisi sitten vaikka ihan tavaksikin. Hoksaatteko idean? Tähän voisi osallistua aina ne jotka haluaa, jonkun viikon haasteen voisi skipata ihan rauhassa, jos siitä ei ole mitään hyötyä.

Tämmöisiä ajatuksia minulla. Mitäs mieltä olette? Laittakaas tulemaan ideoita, ehdotuksia päivistä yms.?

4 kommenttia:

 1. Toi olis kiva toi yhteinen pudotusmäärä haaste !!

  VastaaPoista
 2. Mä voisin lähteä mieluiten ehkä liikuntahaasteeseen mukaan :) Pudotushaaste on kans kiva, mutta itse olen välillä aika laiska käymään puntarilla :D

  VastaaPoista
 3. Minulla ois kiinnostusta kyllä joka ikiseen haasteeseen! :)

  VastaaPoista
 4. Yhteinen kilotavoite kuulostaa kivalta :)

  VastaaPoista