tiistai 10. tammikuuta 2012

Yhteinen projektiko?

Nyt ei oikein irtoa... Tökkii koko prokkis ja syötättää jatkuvasti. Paino onneksi on kuitenkin pysynyt samassa viime viikosta. Toki se viikolla punnittu 133,4 kiloa vähän säikäytti!

Nyt tämä aloittamisen vaikeus sai minut miettimään tällaista ideaa: Meitä kun kuitenkin on muutamia samassa veneessä olijoita, niin aloittasimmeko jonkin yhteisen projektin? Sen ei tarvitsisi olla pitkäaikainen, vaikka kuukauden mittainen. Se voisi olla vaikkapa jonkinlainen "viikon haaste"-juttu tai tietty yhteinen painonpudotustavoite viikossa... Jotain tällaista :) Olisiko mukaan lähtijöitä ja olisiko teillä ideoita projektiin?

6 kommenttia:

 1. "Syötättää"... onpa hauska sana :)
  Mä oon vähän huono lähteen haasteisiin mukaan, koska mun kilpailuvietti on miinusmerkkinen. Tarvetta olisi pudotukselle. Painoa on ainakin 115 kg, vähään aikaan en ole käynyt katsomassa saldoa.

  Jään kuitenkin seuraaman, josko tänne ilmaantuisi hyviä ajatuksia...

  VastaaPoista
 2. Ideioita ei, mutta halua projektiin kylla! :)

  VastaaPoista
 3. Ideoita, niitä voi kehitellä. Mukana kyllä!

  Ateriarytmi -projekti.
  Liikuntahaaste- projekti.

  Jotain tälläista?

  VastaaPoista
 4. Meikä on kans mukana! :) Olisko joku liikuntahaaste kiva? Pidemmällä aikavälillä painonpudotushaaste olis kanssa kiva, vaikka kahdessa viikossa saisi ehkä tulosta aikaan...

  VastaaPoista
 5. Olin tulossa hihkaisemaan, että mukana ollaan...mutta katsotaan nyt sitten, että minkälaisen projektin päätätte kyhätä :)

  Mulla liikunta on ja tulee olemaan jatkossakin nollassa, koska se ei vaan ole mun juttuni. Kun ei innosta, niin ei innosta :) Pudotan painoa siis pelkällä ruokavaliolla.

  Mutta ideana se on hyvä ja palvelee varmasti montaa muuta. Jos (ja kun) jatkatte uudella haasteella kuukauden jälkeen seuraavan kuukauden ajan, niin mä hyppään sitten remmiin mukaan :)

  VastaaPoista
 6. Jos näin upouutena laihdutusblogaajana saan liittyä mukaan niin olisin ympyräonnellinen :D

  Olen lueskellut tätä blogiasi oikeastaan melkein alusta alkaen, mutta huonona ihmisenä en ole kommentoinut aikaisemmin - lupaan parantaa tapani tulevaisuudessa.

  VastaaPoista