maanantai 1. heinäkuuta 2013

Hengissä...

Hengissä ollaan ja nyt on se pohja taas saavutettu... 134,9 kg. Järkyttävää!! Ja tuon muuten huomaa tuon painonnousun omassa olossa ja olemisessa. Nyt on perkele vaikka väkisin saatava painoa alaspäin, vähän kerrallaan. Vaihtoehtoja ei ole, jos meinaan hengissä selvitä siihen asti, kun minun lapseni ovat täysi-ikäisiä!
 
Kesälomilla ollaan, käytiin tuossa lomareissukin tekemässä. Autolla vähän kierrettiin Suomea. Tulossa olisi vielä yksi reilun viikon reissu vähän myöhemmin :) Muutoin kesä on ollut ihanteellinen, lämmintä on riittänyt, ulkona on oltu ja mansikoitakin on syöty. Tuoreet mansikat vain ovat jotain aivan ihanaa!! Uimassakin on pari kertaa käyty, meillä täällä kotosalla puuttuvat kaikki uimapaikat tästä lähistöltä, joten uiminen on loppujen lopuksi aika vähäistä. Mutta reissussa tuli nautittua lämpimästä järvivedestä :)
 
Pyrin nyt aktivoitumaan myös tämän blogin osalta. Alan myös todennäköisesti pitämään ruokapäiväkirjaa täällä blogissa, jospa se hillitsisi syömishimoja, kun ne syömiset pitää kaikelle kansalle kuuluttaa :) Ylipäätänsä pitäisi saada ohjelmoitua itsensä niin, että minullakin olisi ne ruoka-ajat, enkä vain söisi jatkuvasti jotain. Napostelu pois siis :) Aloitetaan taas noilla, katsotaan mitä tapahtuu :)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti