maanantai 8. heinäkuuta 2013

Aarrekartta

Jo pitkään tarkoituksenani on ollu tehdä aarrekartta. Kuulin aarrekartasta kollegaltani ja siitä asti se on tuolla takaraivossa tykyttänyt, sillä kuulemma monia aarrekartta on auttanut saavuttamaan tavoitteita ja toiveita. En ole sen kummemmin perehtynyt näiden tekoon, ilmeisesti tapoja on monia. Toiset tekevät aarrekarttansa sanoilla, toiset kuvilla ja kolmannet molempia yhdistelemällä. Voi olla vielä muitakin tapoja, tiedä häntä. Minä tein omani kuvilla sekä sanoilla. Aarrekarttaan siis tulisi laittaa asioita, joita itselleen toivoo ja tavoittelee. Sen jälkeen se olisi hyvä laittaa sellaiseen paikkaan, että sitä voi katsella, jotkut laittavat esimerkiksi jääkaapin oveen tai sitten vähän yksityisemmin vaatekaapin oven sisäpuolelle. Tarkoitukseni on ollu askarrella aarrekartta ihan lehdistä kuvia ja sopivia tekstejä hakemalla, mutta nyt tein tämän aarrekartan ihan paintin avulla. Teen jossain vaiheessa kuitenkin ihan "käsintehdyn" versionkin. Mutta tässä on minun aarrekarttani :)
 

 
 
 
Siinäpä tuo. Eli tavoitteina ja toivenani on siis laihtuminen ja tavoitepainokin on kirjattu ylös. Toiveena on tehdä positiivinen raskaustesti ja olla raskaana. Noissa vartalokuvissa on muuten sellainen "sääntö", että jos niissä on pää, pitäisi pään tilalle laittaa oma päänsä. Sen takia tuolla ihanan vauvamasun omaavalla neitosella on violetti pää :)  Raskaudesta tuloksena toivon siis vauvaa. Terveys on yksi toive, kaunis hymy myös. Omat hampaani eivät ole parhaat mahdolliset, joten toivon saavani joskus kauniin hymyn. Tietenkin rakkaus ja onnellinen avioliitto on toiveissa. Kuten myös onnelliset lapset. Oma koti on yksi toive ja uusi auto, kuvanmukainen vielä :)
 
Sellainen siis...
 
Oletteko te tehneet aarrekarttoja tai jos tekisittte, mitä niihin tulisi?

2 kommenttia:

 1. En ole koskaan aarrekarttaa tehnyt, aloitin kyllä syksyllä kaksi vähän samankaltaista projektia, toinen oli motivaatiokansio johon oli tarkoitus suunnitella liikkumiset ja syömiset ja lisätä kuvia rinnakkain minkäkokoinen olin 5 vuotta sitten ja mitä olen nyt, jotta kuvien katsominen motivoisi. Eipä se paljoakaan edennyt. Toinen oli ns motivaatioseinä. Eteisessä vessanoven ja välioven takana minulla on ikean pieniä palapeilejä joista olen tehnyt yhden ison peilin. Täytin lähes koko peilin vanhoilla kuvillani (sieltä 5 vuoden takaa) ja maalasin kahdelle A3 maalauspaperille tekstit "Muista tavoitteesi" ja "Elä unelmaasi" jotka laitoin sinitarralla peilin yläpuolelle kiinni. Jotta aina peiliin katsoessani huomaisin miten onnelliselta,terveeltä ja hyvännäköiseltä olenkaan näyttänyt vuosia sitten, jotta muistaisin mihin minä tähtään.

  Hienoa että paino on alkanut taas putoamaan :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa että projektisi jatkuu ja kirjoitat taas!

  Eräs toinen seuraamani laihdutusblogi on ollut radiohiljaisuudessa huhtikuusta lähtien, ja pahoin pelkään että siellä on motivaatio kadonnut savuna ilmaan blogin kirjoittelun myötä.. mahtavaa ettei sinulle käynyt samoin!
  Taisin aiemmin kertoa täällä myös omista tavoitteistani, ja sehän on juurikin tuollainen aarrekartta, vaikka en sitä sillä nimellä osannut kutsua!

  Päivä ja päätös kerrallaan, tsemppiä!

  VastaaPoista