torstai 4. heinäkuuta 2013

Haaste :)

Haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa.

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Eli alkuun siis 11 asiaa minusta :) Huu, tämä tulee olemaan hankalaa...

1. Illalla nukkumaan mennessä minua häiritsee suunnattomasti telkkarin äänet ja kellon tikitys. Joten jos isäntä jää katselemaan töllöä, käsken äänet pois. Samoin kyläpaikoissa, jos on mahdollista, pysäytän kellot yön ajaksi. Päivällä nukkuessa taas minua ei häiritse edes täysillä huutava telkkari :) Tähän voisi lisätä vielä murut sängyssä. Petari pitää kääntää joka ilta, ettei vain ole mitään hiekanjyväsiä tai muita muruja sängyssä.

2. Näpistelin alle viisi vuotiaana karkkia kaupasta *nolo*. Jotain pientä, tikkarin tai karkkirasian. Se loppui siihen, kun jäin kiinni.

3. Kerään muumimukeja. Tilaan sisaruksilleni lahjalehtiä yms. jos niissä on tilaajan lahjoina muumimukeja :)

4. Tykkään pelata lentopalloa ja olen ollut siinä jopa aika hyvä. Harmi kun täällä ei ole tällä hetkellä lentopallon harrastusmahdollisuutta. Se voisi olla laji, jota voisin oikeasti harrastaa pidempäänkin.

5. Tapasin mieheni chatissa. Vanhemmille ihmisille en kehtaa tuota edes kertoa, joten kerron meidän tavanneen treffipalstalla :D

6. Omistan vain kolmet housut, jos leggareita ei lasketa. Yhdet ylipitkä farkut, joita en käytä koskaan. Yhdet mustat trikootyyppiset housut sekä farkkuleggarit jotka ovat vähän paksummat kuin perusleggarit. Leggareita on sitten kolme paria lisää, joita käytän lyhyiden hameiden tai mekkojen kanssa.

7. Haluaisin kanoja, lampaita ja hevosen. Harmi vain, että ainakin hevosille olen allerginen.

8. Rakastan kunnon korkkareita, mutta en osaa kävellä niillä enkä ole vielä löytänyt sellaisia, joissa jalat eivät huuda hoosiannaa heti ensi askeleella. Niinpä käytän ballerinoja, maltillisia kiilakorkoja ja tennareita.

9. Pitkätukkaiset, sänkiset rokkarit ovat kuumia!! <3 JP Leppäluoto, Marco Hietala, Ville Valo... Ja tietysti kapteeni Jack Sparrow!

10. Olen pöytälaatikko runoilija ja satuilija. Kirjoittelen runoja ja satuja, joita en kylläkään kenellekään näytä. Poikkeusena sadut, joita sepittelen lapsille iltaisin ja joissa seikkailee omat lapseni.

11. Puren kynsiäni. Olen purrut niin kauan kuin muistan ja kynteni ovat todella lyhyet. Siis oikeasti lyhyet. Pikkusormessani voi olla pahimmillaan noin millin pituinen kynsi. Tähän en ole vieläkään löytänyt ratkaisua, jolla päästä jyrsimisestä.

Siinäpä on yksitoista erilaista faktaa minusta :) Sitten niihin MadH:n esittämiin kysymyksiin.

1. Mitä teet silloin kun oikein potuttaa? Syön. Helppo vastata, kun syön joka tunteeseen ja tilanteeseen. Mutta jos jostain syystä en syö, haluan olla yksin ja jauhaa sitä potutusta vähemmäksi. Lisäksi musiikki auttaa. Luurit korville ja vaikka youtubesta vähän oikeanlaista musiikkia niin jo helpottaa. Oikeanlainen musiikki voi olla esim. Ozzya, Nightwishia, Northern Kingsiä...

2. Mitä luulet, mikä on suurin kompastuskivi projektissasi johon voit törmätä? Suurin kompastuskivi on minä itse. Se, etten saa omaa päätäni mukaan projektiin kunnolla, mukavuudenhaluni ja laiskuuteni.

3. Mikä saisi sinut luovuttamaan projektissasi? Onnistumisien puute, mukavuudenhalu.

4. Onko sinulla joku tuttu/ystävä/perheenjäsen, joka ei usko projektiisi/tue sinua? En ole projektistani kertonut kenellekään oikeastaan kunnolla. Vihjailen vain, että pitäisi laihduttaa yms. mutta kenellekään en ole koskaan suoraan myöntänyt, että tavoitteena on terveellisempi elämä.

5. Missä näet itsesi 5 vuoden päästä? Uudessa kodissamme, jatkan samoja töitä ja ehkä yhdellä lapsella lisääntyneenä, ainakin hitusen hoikempana.

6. Oletko lukenut paljonkin painonhallintaan/terveyteen/liikuntaan/ruokavalioon liittyvää kirjallisuutta/lehtiä? Mitä suosittelet? En ole varmaan kokonaista kirjaa noihin liittyen lukenut. Pätkän sieltä ja toisen täältä, joten en osaa suositella mitään.

7. Mistä sait motivaatiosi projektin aloittamiseen? Vielä on motivaatio hukassa, toivottavasti löytyy pian.

8. Mikä saa sinut todella vihaiseksi? Epärehellisyys, epäoikeudenmukaisuus, toisten vahingoittaminen.

9. Mitä asioita arvostat ihmisissä? Rehellisyys, luotettavuus, empaattisuus, luovuus, positiivinen elämänasenne... Näitä olisi paljon, mutta näillä lähdetään :)

10. Jos saisit päättää ihan mitä vaan, missä haluaisit asua ja miten? Järven rannalla, maalla isossa ja ikivanhassa hirsitalossa.

11. Onko sinulla ollut jonkinlaisia repsahduksia projektissasi, miten selvisit niistä? En ole selvinnyt repsahduksista, mutta eikait siinä muu auta kuin mennä päivä kerrallaan eteenpäin.

Olipa hankalia kysymyksiä :) Nyt sitten katsotaan saanko raapaistua 11 haastettavaa kehiin :)

Lyijypallo
Tintti treenaa
Mimosa
Iris, "miksi sulla on niin iso maha"-blogista

Helpommin sanottu kuin tehty. Neljä haastetta lähtee minulta eteenpäin. Selailin noita blogeja joita luen ja aika monessa oli tämä haaste jo tehty. Laitan haasteen eteenpäin niille, joilta en ihan heti tätä haastetta löytänyt :) Mutta muutkin saavat ihan vapaasti napata tämän mukaansa, vaikkapa vain vastata minun kysymyksiini :)

Ja lopuksi minun kysymykseni ;)

1. Miten pidät/pitäisit puolisosi tyytyväisenä? Kolme tärkeintä asiaa...
2. Minkä biisin esittäisit karaokessa, jos olisi pakko?
3. Mitä eniten arvostat itsessäsi?
4. Yöasusi eli millaisessa kostyymissä nukut?
5. Mihin tosi-tv-ohjelmaan voisit lähteä mukaan?
6. Lapsuuden toiveammattisi?
7. Kuka on tällä hetkellä merkittävin ihminen elämässäsi?
8. Kerro kaksi syytä, miksi onnistut elämäntaparemontissasi?
9. Oletko hyvä kokki?
10. Miten rentoudut?
11. Mistä haaveilet?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti