maanantai 1. huhtikuuta 2013

Oral-B Pro-Expert , Buzzausta!!

Osallistuin Buzzador-kampanjaan, jossa pääsin kokeilemaan uutta ja monitehoista Oral-B Pro-Expert-hammastahnaa. Buzzaaminenhan tarkoittaa sitä, että tutustun ja kokeilen tuotteita ja kerron niistä sitten oman mielipiteeni. Tässä hammastahna-kampanjassa tuli mukana paljon pieniä testipakkauksia, joita sitten jaoin sukulaisille, ystäville ja työpaikalla. Samalla kerroin tärkeimmät asiat hammastahnasta ja pyysin heitä raportoimaan tuotteesta oman mielipiteensä.

Mutta sitten itse tuotteeseen... Paketin sisältö näytti siis suurinpiirtein tältä:
Sieltä löytyi:
1 Oral-B Pro-Expert All-Around Protectio-hammastahna
1 Oral-B Pro-Expert  Hammaskiille- hammastahna
1 Oral-B Pro-Expert -hammasharha
1 Buzzador-esite

Muille sain jaettavaksi tosiaan
14 Oral-B Pro-Expert All-Around Protection näytettä (n. 15 ml näyte)
14 miniesitettä
Buzztrack-kortteja, joilla pääsi vastaamaan muutamaan kysymykseen koskien tuotetta.

Miten tämä hammastahna sitten toimii? Oral-B Pro-Expert  hammastahna toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tarkistamalla alueella. Nämä kahdeksan hyötyä ovat kliinisesti todistetty yli 70 tieteellisessä tutkimuksessa. Ja nämä kahdeksan aluetta ovat:
 • Suojaa reikiintymiseltä
 • Suojaa ikeniä
 • Ehkäisee plakkia
 • Suojaa vihlovilta hampailta
 • Ehkäisee hammaskiveä
 • Suojaa värjäytymiä vastaan
 • Pitää hengityksen raikkaana
 • Suojaa hammaskiillettä.
Mitä hammastahna sisältää?
Tinafluoridi on fluoria, johon on lisätty tina(ll)-ioneja. Sillä on hammaskiilteen kulumiselta suojaavia ominaisuuksia. Fluoridi vahvistaa hammaskiillettä auttaen ehkäisemään reikiintymistä.
Polyfosfaatit taas ehkäisevät plakin muodostumista ja näin ollen myös hammaskiven syntymistä. Ne ehkäisevät myös värjäytymiä. Piioksidi täydentää värjäytymien poistoa kiillottamalla hampaiden pintaa ja auttaen pitämään hampaat valkoisina. Vesipitoisuus on vain 4 %.

Hammastahna siis lupaa paljon... Ja näitä lupauksia siis lähdin katsastamaan.

Ensimmäisellä pesukerralla geelimäisen tahnan rakeisuus yllätti. Aivan kuin olisin laittanut suuhuni hienoa hiekkaa. Myöskin jälkimaku oli hyvä.
Minun on ollut hyvin vaikeaa löytää hammastahnaa, joka ei olisi niin väkevää. Monen tahnan kanssa pesun jälkeen suussa "poltteli" ikävästi hetken aikaa. Tämä tanha on mieto eikä tuota polttavaa jälkimakua ollut. Lisäpiste tästä! Pesun jälkeen suu tuntui raikkaalta ilman sitä vahvaa hammastahnan makua. Muutaman tunnin jälkeen suu tuntui edelleen aika puhtaalta, mutta ei niin erityisen raikkaalta. En ole koskaan kärsinyt vihlovista hampaista, joten en tiedä kuinka tämä tahna tuohon asiaan vaikuttaa. Lisäksi hammastanhan muut vaikutukset oikeastaan näkyvät vähän pidemmän ajan kuluttua. Kaiken kaikkiaan ihan kelpo tahna, joka jäänee ihan vakituiseen käyttöön :) Myös mies tykkäsi. Kannattaa minusta kokeilla, jos tuo rakeisuus alussa ei häiritse.

1 kommentti:

 1. Laitoin haasteen sulle mun blogiin :)
  http://pieninaskelintulevaan.blogspot.fi/2013/04/haastettuna.html

  VastaaPoista