maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäistä!!

Alkaa pikkuhiljaa tämä pieni pääsiäisloma olla takana, viimeisiä tunteja viedään ennenkuin huomenna taas suunnataan töihin. Seuraava pidempi loma onkin sitten parin kuukauden päässä :)
 
Miten teillä pääsiäinen meni? Mitä kuuluu teidän pääsiäiseen?
 
Meidän pääsiäinen meni ihan kotosalla, tosin saimme ihania vieraita tuolta vähän kauempaa kylään. Heidän kanssaan oli sitten jos jonkinmoista aktiviteettia moottorikelkkailusta hiihtoon. Kelit olivat huikean hienot, aurinko paistoi lähes koko ajan ja pihalla tuli oltua. Kivaa :) Suklaamuniakin sekä muita pääsiäisnamuja on syöty, muutenkin on ruokaa laitettu oikein suurella sydämellä ja yritetty hemmotella vieraita mm. uunilohella ja kermaperunoilla tai hirvenpaistilla. Tämä kaikki mässääminen näkyy puntarilla, mutta en viitsi siitä nyt enempia murjotella.
 
Meidän pääsiäiseen yleensä kuuluu koristeet, ohraruoho, suklaamunat ja yksi ns. pääsiäispäivällinen. Tällä kertaa pääsiäispäivällisen virkaa toimitti tosiaan tuo kermaperuna ja uunilohi ihanalla salaatilla ja jälkkärillä höystettynä.
 
Huomenna palaudun taas arkeen ja nyt alkaa tulla sitten vihdoin niitä ruokapäivityksiä. Työpäivän syömiset tulee mutu-tuntumalla, en voi niitä punnita, mutta kotona syödyt jutut tulee sitten grammoineen päivineen. Jospa sitä sais puhtia oikein syömiseen :) Iltasella pukkaa vielä yhtä Buzzador-päivitystä...
 
Mutta näin!! Hyvää pääsiäisenloppua teille ja tsemppiä alkaneeseen viikkoon!!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti