maanantai 17. joulukuuta 2012

Eiiiii....

Plussausta taas :( Paino tänään 127,2 kg eli nousua 400 grammaa. Ja nyt pitänee jo huolestua. Ei sinällään siitä, että paino nousee vaan tästä välinpitämättömyydestä, mikä minulla taas on. Syön taas hyvin helposti sitä mitä sattuu ja kuinka paljon vaan ja milloin vaan... Ei hyvä, ei ollenkaan. Motivaatio on hukassa, joten jostain pitäisi löytää selkäranka jaksaa tämä vaihe ohitse kunnialla, niin ettei paino taas nouse.
 
Mutta aivan liian usein häviän kamppailun ruokaa ja herkkuja vastaan...

2 kommenttia:

  1. Mulla on kans tullut nyt lipsumisia ja koska tässä nyt on tämä joulukin edessä, niin päätin että annan vielä joulun ajan itteni lipsua, mutta sitten alan taas (s)karppaamaan. Kannustimena toive raskaaksi tulosta.

    VastaaPoista
  2. Jumankekale - nyt et nainen häviä kamppailua. Tosin noi sanat kamppailu, taistelu yms. ruokaa vastaan pitäisi kieltää (vaikka käytän niitä itsekin) - kamala ajatus että aina pitäisi taistella. Onnea ja tsemppiä alkavalle vuodelle! Nyt vaan alat rakastaa itseäsi niin maan perusteellisesti, että alat automaattisesti hemmotella itseäsi ruualla, joka on hyväksi sinulle ja terveydellesi. Minä psyykkaan näillä sanoilla myös itseäni.

    VastaaPoista