keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Television tarjontaa...

Mistä huomaa, että vuosi on vaihtunut? Ainakin siitä, että televisio syytää painonpudotukseen liittyviä ohjelmia oikein olan takaa. Minä olen koukussa laihisohjelmiin, niitä on mukava katsoa, jos niitä jotain vinkkejä saisi (harvemmin muuten saa). Mutta silti niitä katson. Tallennan ja katselen kun aikaa on.


Mitä ohjelmia sieltä siis tulee?


Olet mitä syöt tulee Liviltä. Gillian pistää läskit kuriin esim. tutkimalla kakkaa. Tätä en tallenna, katson jos satun telkkarin ääreen kun se tulee. Ei siis lemppareita :)


Suurin pudottaja (USA) tulee Avalta. Kolme valmentajaa, iso joukko ylipainoisia. Tässä sarjassa tökkii aikataulu, hurjalla tahdilla ihmiset laihtuvat valtavia määriä. Muutenkaan ei ole realistista se, että maija meikäläinen ehtisi treenata samoja tuntimääriä päivässä kun nämä "loserit". Samoin on paljon ollut puhetta epäterveellisestä ja jopa vaarallisesta laihduttamisesta tämän sarjan kohdalla. Tykkään silti katsoa, Jillian on paras :)


Jutta ja puolen vuoden superdieetti tulee liviltä. Yksi suosikeistani ja ns. realistinen. Tässä on runsaasti aikaa, vaikka tavoitteet voivat olla aika koviakin. Mutta silti mahdollisia. On valmentajaa, kuntotestejä, ruokavaliota... Apuja saa monenlaisiin tilanteisiin ja Jutta vain on niin symppis! Jotenkin olen oppinut tykkäämään myös Bullista :D


Rakas pullukka, tulee muistaakseni subilta. Pariskunta dieettaa muutaman viikon ja tavoittelee kymppitonnia eli kuudentoista kilon pudotusta. Pariskunnasta toinen on lihonut suhteen aikana ja ohjelmassa etsitään sitä entistä aktiivista puolisoa. Ihan kiva ohjelma kyllä. Jenni on kiva, käy ohjaamassa pariskuntaa jossain vaiheessa. Toisaalta, aikataulu on taas tiukahko ja kaikki kuitenkin tavoittelevat sitä kymppitonnia. Seitsemässä viikossa 16 kiloa on aika kova juttu.


Hurja painonpudotus on yksi suosikeistani. Chris Powell (silmänruokaa ;) ) ohjaa ja auttaa vuoden ajan reilusti ylipainoista pudottamaan painoa. Yleensä ylipainoa on useita kymmeniä kiloja ja aikaa on tosiaan vuosi. Väliin mahtuu todellisia extreme-haasteita (maratoneja yms) ja laihduttajilla on mahdollisuus päästä leikkaukseen, jos painoa on pudonnut tarpeeksi. Siis ylimääräistä ihoa poistetaan. Tuntuu realistiselta, siksi kai siitä tykkäänkin :)


Unohdinko jotain? Vieläkö joku muu laihdutukseen liittyvä ohjelma tulee joltain kanavalta? Mikä on teidän suosikkinne ja miksi? Vai katsotteko ollenkaan näitä ohjelmia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti