keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Sokerituskaa...

No joo, kovasti uhosin aktivoitumisen puolesta, mutta niinpä se vain jäi... No, minulla on aika hyvä tekosyy siihen, vauva-arki voi olla aika uuvuttavaakin välillä. Mutta pikku hiljaa :)

Harmittaa vaan nyt oma tyhmyys, jälleen kerran  (tuttu tarina). Paino on pikkuhiljaa kivunnut reilusti päälle 120 kilon, maanantaina näytti puntari 123,9 kg. Siitä olin melko varma, että pari kiloa paino voi nousta sairaalaruokadieetin jälkeen, mutta tuo paino on saatu ihan herkkuja syömällä. Sokerinhimo on ihan mahdotonta! Eilen kaivoin kaappeja sokerituskissani ja kun mitään muuta en löytänyt, join ensin kupin överikaakaota (eli siis paljon kaakaojauhetta) ja sitten päälle kolme sokeripalaa (yök). Tälle on nyt jotain tehtävä, jonkinlainen sokerivieroitus on siis saatava käyntiin, sillä tämä on ihan järkyttävä esimerkki lapsille. Yleensä kyllä (ONNEKSI) nämä sokerituskailut teen, kun lapset nukkuvat, eivätkä ole sitä suoraan näkemässä, mutta näkeväthän nuo, että äiti on lihava.

Vaunulenkeistä muuten nautin suunnattomasti, on niin kivaa pukella vaunuja tuolla pitkin maita ja mantuja, mutta nämä hemmetin talvikelit! Nytkin on taas piiitkä pakkasputki, ettei vauvaa (noin pientä) voi kovin kovilla pakkasilla ulkona kärräillä. Mutta kyllä se tästä lauhtuu, niin päästään taas vaunuilemaan :)

Mutta näin... Tästä se taas lähtee, takkuillen käyntiin! Toivottavasti saan kunnon hurmoksen päälle ja saadaan kiloja vähän pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti