lauantai 2. maaliskuuta 2013

Buzzaan...

Minäkin olen liittynyt Buzzadorien kiinnostavaan maailmaan, joten jonkin verran on tulossa kokemuksia ja mielipiteitä erilaisista tuotteista. Ja mitä se Buzzadorina olo sitten oikein tarkoittaa...

"Oletko luonteeltasi utelias ja pidät uusien tuotteiden ja palveluiden kokeilemisesta? Oletko säännöllisesti yhteydessä ystäviesi kanssa sekä kasvotusten että verkossa blogien ja sosiaalisten verkostojen välityksellä? Hienoa, Buzzador voi olla juuri sinua varten!

Osallistumalla kampanjoihimme luot hauskoja ja jännittäviä kohtaamisia sinun ja ystäviesi sekä eri tuotteiden ja palveluiden välillä. Buzzadorina sinulla on mahdollisuus yhdessä ystäviesi kanssa päästä kokeilemaan ja vaikuttamaan tuotteisiin sekä palveluihin ennenkuin ne ovat tulleet markkinoille..

Buzzadorina levität sanaa tuotteista ystävillesi ja tuttavillesi kasvotusten, blogien, Facebookin ja Twitterin välityksellä tai muilla keskustelupalstoilla ja kanavilla, joissa olet mukana. Tämän jälkeen raportoit kampanjakokemuksistasi ja kokeillusta tuotteesta tai palvelusta kotisivuillamme. Voit myös lähettää buzzauksistasi kuvia ja videoita, jotka julkaistaan Buzzadorin kampanjasivulla. Kuvat, videot ja muut tekstiraportit näkyvät vain samaan kampanjaan osallistuville Buzzadoreille."
 
Olen nyt osallistunut kahteen kampanjaan, joista tietoa tulee sitten hiukan myöhemmin. Jos sinua kiinnostaa Buzzadoriksi ryhtyminen, klikkaile osoitteeseen Buzzador.
 
Pst... Olen siis hengissä ja muutakin postausta on tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti