tiistai 23. lokakuuta 2012

Pitkästä aikaa :)

Hei vaan taas... Pitempi blogitauko, toisin sanoen, bloggausinnostuksen lopahtaminen, on pitänyt minut poissa. Joku jo kaipailikin, mikä on kieltämättä aika mukavaa :) Yritän nyt palata ahkerampaan tahtiin.
 
Mitähän sitä tässä nyt sitten kertois... No ainakin sen, että paino oli lauantai-aamuna 132 kiloa. Hui! Sunnuntaina päätin liittyä kiloklubiin, tein tunnukset ja nyt on kolme päivää merkkailtu syömisiä. Pienen heräämisenkin koin tässä eilettäin... Olen nyt päättänyt ottaa liikunnan ainakin jollain tavalla osaksi elämääni. Käyn lenkillä, alkuun noin puolen tunnin kävelyllä kolmisen kertaa viikossa. Kerran viikossa käyn uimassa ja tänään olikin uintipäivä. Parikymmentä minuuttia jaksoin varsinaisesti uida (allasta päästä päähän), reilun puoli tuntia sitten vain pulikoin, lilluttelin altaassa ja leikin hyljettä :D Sen jälkeen söin kanasalaatin ja join vettä ja suuntasin kotiin. Ensi viikolla sitten uudelleen, jos ei mitään esteitä tule.
 
Talvenkin se meille tekaisi tässä ihan yhtäkkiä. Maa on jopa aavistuksen valkoinen ja pakkasen puolella ollaan oltu monta päivää. Eikä muuten jouluunkaan ole enää kuin kaksi kuukautta :D Ihanaa!!
 
Eipä minulle siis kummempia. Käytänpä taas tilaisuutta hyväkseni ja pyydän teiltä ehdotuksia. Haluatteko kysyä jotain, kuulla mielipiteeni jostain, tietää jotain? Kysykää, ehdotelkaa postausaiheita. Kaikki ehdotukset ovat tervetulleita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti