lauantai 27. lokakuuta 2012

Painopäivitys

Pitkästä aikaa kunnon painopäivitys :)
 
Viikko sitten paino oli tosiaan 132 kiloa, tänään 129,8 kg, joten alaspäin on menty 2,2 kiloa. Ihan hyvin :) Viikolla syödyt kalorit ovat pysyneet 1400 - 1900 kalorin välillä, joten vajetta on joka kerta jäänyt. Kiloklubissa näyttää, että saisin syödä 2400 kaloria. Vähän on vielä parantamista annoskokojen kanssa sekä proteiinia pitäisi mennä enemmän, muutoin aika hyvin on pallukat päässeet vihertämään. Vettä voisi vielä myös hiukan lisätä, mutta eihän Roomaakaan päivässä rakennettu.
 
Viikon aikana olen syönyt hiukan karkkia ja keksiäkin. Mutta määrät ovat olleet aika pieniä. Ei ole ihme kyllä edes tehnyt mieli karkkia. Näin :)

3 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon! Tärkeintä on se, että ei missään nimessä luovuta. Kun vaan jaksaa tarpeeksi kauan yrittää eikä vaan tajua luovuttaa niin pakkohan sitä on onnistua :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Aika ihana tuo " eikä vaan tajua luovuttaa" :) Siinäpä hyvä ohjenuora tälle prokkikselle.

  VastaaPoista
 3. Heissan! Eksyin blogiisi, ja aloin heti lukijaksi. En ole vielä pahemmin ehtinyt uppoutua teksteihin sen kummosemmin mutta paneudun niihin vielä vaikka viikonlopun aikana! Olen nyt muutaman päivän aikana hirveesti bongaillut ylipainoisten blogeja, ja kohtalotoverina yritän saada rohkeutta jos alottaisin itsekkin "paino"blogin. On vain niin arka aihe, ja jotkut ihmiset saisivat mielihyvää epäonnistumisestani, että en haluaisi sitä kuitenkaan omalla nimelläni tehdä. Mutten tiedä riittääkö innostukseni anonyymin blogin kanssa. Ehkä jonain päivänä.

  Toivottavasti sinulle on tapahtunut positiivisia muutoksia painon suhteen viimeisen blogikirjoituksen jälkeen! Hyvää syksyä (tai alkutalvea). :) Tsemppiä!

  ~Lilly 22v/167cm/113kg

  VastaaPoista