lauantai 26. toukokuuta 2012

Vauva tuli taloon!

Taas on vierähtänyt piiitkä tovi edellisestä päivityksestä. Mutta eipä tässä viime aikoja lukuunottamatta ole oikein mitään kerrottavaa ollutkaan. Paino sahaa +/- 131 kg, joten ei muutoksia. Viikko sitten kuitenkin jotain tapahtui meidän elämässämme. Meille tuli nimittäin vauva! Ei ihmisvauvaa, vaan koiravauva. Nyt olemme sitten opetelleet koiraperheen arkea ja eläneet aikalailla koiran "rytmin" mukaan eli aamulla aikaisin ensimmäiselle pissalle ja siitä se päivä sitten lähtee käyntiin. Yllättävän hyvin on murusemme kotiutuminen sujunut, ikäväitkua ei ole tullut lainkaan. Ensimmäinen yö meni meillä aikuisilla levottomasti, lähinnä sen takia, että piti varmistella sitä, missä koiruli on. Ensimmäisen päivän jälkeen pissavahingot ovat olleet hyvin hyvin satunnaisia. Tuo pikkukoiramme on hyvin reipas emäntä. Ja vaikka vielä puhun pienestä koirasta, eti tuo kauaa kovin pieni ole. Kasvanee noin 55 - 60 senttiin :) Rodultaan kun on itäsiperianlaika. Hänestä on tarkoitus tulla miehelle metsästyskoira ja myös perhekoira tottakai. Ja ainakin perhekoiraosuus näyttää hyvältä :)

Ja sekin hyvä puoli tässä on, että nyt tällä isolla emännälle on lenkittäjä. Pakko käydä lenkillä koiran kanssa, joten liikkumista tulee automaattisesti. Se ei mene koskaan hukkaan!!

T'ämmöisiä :) Viikon päästä loppuu työt ja kesätyö alkaa. Ihan uusi työ, joten pikkusen jännittää. Nelisen viikkoa teen tuota hommaa ja sitten lomaillaan tuonne melkein elokuun puoleen väliin.

Ja laitetaan tähän loppuun vielä, että jos jollakulla on hyvä postausidea niin tänne tulemaan vain! Tai kysymyksiä, niin anti tulla vaan! Pieni veto-oikeus minulla on kysymysten suhteen eli asiallisuus rulettaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti