perjantai 20. heinäkuuta 2012

Lomaa...

Bloggeri on taas muuttunut kovasti. Yritin taistella uuden taustan kanssa ja saada siitä mieluisan, vaikeaa oli eikä vieläkään oikein niin hyvä ole, kuin tahtoisin, mutta parempaan mennään :)

Meidän koiravauva on kasvanut kovasti. Vielähän pennun kanssa ei varsinaisia kävelylenkkejä tehdä, harjoitellaan vasta toimimaan hihnassa oikein, joten lenkit koiran kanssa ovat olleet vähissä. Hihnaan opettelu tuntuu olevan vaikeaa tuolla meidän haukulla, vaihtoehtoja on kaksi: vetäminen tai istuminen :) Heti kun pentu vetää, pysähdyn ja hetken päästä koira istuu. Astun askeleen ja taas vedetään. Pysähdyn ja koira istuu jonkun ajan päästä. No, harjoitellaan kovasti.

Paino heiluu edelleen samoissa lukemissa. Olen tässä tullut siihen tulokseen, että parhaiten pääsen alkuun noudattamalla ihan jotain kirjallista ohjetta: syö tätä tämän verran ja tuota tämän verran aamiaisella, lounaalla tätä ja tätä ja tätä tämän verran ja niin ees päin. Nyt pitäisi saada sitten laadittua ohjeet, joita noudattaa. Tai sitten löydettävä valmiit...

Kesätyöt ovat ohi, oli tosi kivaa ja erilaista. Kolmisen viikkoa on vielä lomaa, jonka jälkeen alkaa taas arkinen aherrus. Loman osalta olisi tiedossa vielä pientä reissua sekä ostosretkeä esikoisen kanssa. Mennään kaupunkiin ostamaan koulutarvikkeita meidän eskarille :)

Jos jollain on hyviä vinkkejä tuon "dieetin" osalta, jakoon vain. Painonvartijoilla oli jossain vaiheessa joku tehostartti, joka olisi aika hyvä, mutta nuo ohjeet olen hukannut jonnekin... Harmi. Siinä oli vaihtoehdot ja määrät joka ruuualle. Kuuden viikon ohjelma ja joka viikolla syötävien ruokien lukumäärä kasvoi, ei annoskoko.

1 kommentti:

  1. Liityn lukijaremmiin jos passaa :) tsemppiä dieettisuunnitelmien laadinnassa.

    VastaaPoista