lauantai 1. lokakuuta 2011

Vähän sitä sun tätä, flunssasta painajaisiin...

Työviikko piti todella kiireisenä. Sijaistin työtoveria, välillä useampaakin ja samalla yritin hoitaa omat työni parhaani mukaan. Piti suunnitella, kuka hoitaa minkäkin työn kun minä sijaistan toista työtoveria ja pientä stressiäkin siltä osin meinas pukata. Nyt kuitenkin normaali rytmi ja arki palautui työasioissakin, joten vähän helpotti :)

Kävin eilen siskoni kanssa ulkona syömässä, meksikolaista ruokaa. Jälkiruokakin piti ottaa, kun kerta "valmiiseen" pöytään pääsimme. Muutoinki tämä viikko on vähän sellainen ns. testiviikko. Paasto on nyt koetuksella, sillä sen mukaanhan minun pitäisi saada syödä ihan mitä vain, kun syömiset tapahtuvat aikataulun mukaisesti :) Ja kohtalaiselta näyttää. Ihan viime viikon veroista pudotusta ei ole luvassa, mutta pudotusta kuitenkin. Mutta katsotaan sitte maanantaina mikä on tilanne.

En tiedä, oliko sitten viime viikko töissä niin rankka vai onko muuten nyt minun vuoroni sairastaa. Meillähän kaikki muut ovat jo olleet enemmän tai vähemmän kipeinä paitsi minä. Nyt yskittää, pää on sumuinen ja pientä lämpöä ilmassa. Pientä troppia on nyt sitten napsittava ja levättävä sen minkä lastenhoidolta pystyy :)

Ai niin... Näin ihan järkyttävää unta!! Siinä lapsistani vanhin oli lihonut valtavasti. Ikä oli sama mikä nyt, mutta unessa lapsi painoi nykyisen noin kahdenkymmenen kilon sijasta kahdeksankymmentä!! Hirveä uni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti