sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Nousua luvassa...

Reilu viikko on nyt vierähtänyt edellisestä postauksesta. Edes kunnollista painopäivitystä en ole tehnyt, hyi minua!! Hieno suunta jatkui viime maanantaina edelleen, sillä puntari näytti huimat 123,6 kg. Tällä viikolla sairastelun viemät kilot tasaantuvat näköjään ja plussausta on luvassa. Sorruin vieläpä kolmesti ostamaan kuluneella viikolla hyväskää, joten ei ihme. Ei tässä pätkäpaastossakaan älyttömiä passaa mällätä. Mutta en masennu painon nousemisestavaan jatkan ja porskutan eteenpäin :) 

Nyt alkaa olla tauti voitettuna, kontrolliröntgen odottaa vielä marraskuussa, mutta enää on yskän rippeet jäljellä. Toki toipilashan minä vielä olen, eikös sitä sanota että sen minkä sairastaa niin sen on kaksinkertaisena toipilas? Eli kaksi viikkoa kipeänä, tarkoittaa neljä viikkoa toipilaana. Älyttömiä ei voi vieläkään rehkiä ilman "hapenloppumistunnetta" ja yskänpuuskaa, mutta parempaan päin mennään.                                                           Kuva

Tämän päivän ohjelmaan kuuluukin siivousta, pyykinpesua ja siivousta :) Ihan mukava sunnuntai siis tiedossa! Tsemppiä kaikille alkavaan viikkoon! Viettäkää ihana sunnuntai!

1 kommentti:

  1. Sulla on tosi hyvin lähtenyt toi paino putoamaan. Sairastelun aikasesta tuskin tulee paljoa takaisin jos vain et kovin pahasti sorru herkuttelemaan. Tsemppiä jatkoon! :)

    VastaaPoista