perjantai 13. kesäkuuta 2014

Shredded Wheat-täysjyvämurot

Minähän toimin myös buzzadorina, joten tämä postaus käsittelee muroja :) Buzzadorhan saa testattavakseen erilaisia tuotteita ja tällä kertaa minut valittiin testailemaan Shredded Wheat muroja eli rapeita täysjyvävehnätyynyjä ja marjatäytettä. Tyynyt sisältävät 67 % täysjyvää ja runsaasti kuitua. Rapeiden tyynyjen sisällä on maukas vadelma-,  mansikka- ja karpalososetäyte.

Sain siis kaksi pakettia kyseisiä muroja ja ehdotuksena oli tarjota esim. aamiainen ystäville, perheelle tai työkavereille. Minä tottakai syötin muroja perheelle, mutta tarjosin myös erittäin myöhäisen aamiaisen parille ystävälle. Näin sain mielipiteitä muroista.

Mies ja sisarukseni pitivät muroista. Sisällä oleva marja"töhnä" (miehen sanoin) oli kiva yllätys. Jogurtin kanssa syötynä ehkä vähän liian "tuhtia", mutta maidolla upposi hyvin. Lapsista vanhin söi muroja mieluiten kuiviltaan, maidon kanssa ei kuulemma maistunut yhtä hyvin. Nuorin maistoi, mutta ei tykännyt. No, nuorin onkin aika ronkeli murojen suhteen :) .

Ystäväni tykkäsivät, aikoivat ostaa aamupalaa varten kotiinsakin. Rapeaa ja hyvää, oli päälimmäinen kommentti.

Minä taas... No, ulkonäkö ei hirveästi makuhermoja hivele. Paketin kuvassa murot ovat ruskeampia ja kauniimman näköisiä kuin sitten lautasella. Ehkä murot tarvitsevat kylkeensä vaikkapa mansikoita, vadelmia tai mustikoita, jotta annos saisi väriä. Maku oli ihan hyvä. Aika iso on yksi muro kooltaan. Sisus oli ihan ok. Näistä ei nyt tullut ykkösherkkua, vaikka niin etukäteen ajattelin. Kuulosti meinaan juuri sellaiselta, mistä voisin tykätä. On varsin todennäköistä, että itse en näitä osta. Mutta onneksi tykkääjiäkin löytyi :)

Sitten vielä se elämäntaparemontoilijoitakin kiinnostava osuus eli mitä nämä murot pitävät sisällään :)

Sadassa grammassa muroja on energiaa 346 kcal. Proteiinia 7,6 g ja hiilihydraatteja 71,6 g, joita sokereita 18,1 g. Rasvaa 1,5 g, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,3 g. Ravintokuitua on 8,2 grammaa ja natriumia 0,09 g.

Näin, muroista ei siis tullut ykkössuosikki, mutta suosittelen testaamaan. Moni kuitenkin tykkäs kovastikin, vaikka minä en näille niinkään lämmennyt.

Jos haluat itsekin testailla erilaisia tuotteita, klikkaa Buzzador ja lue lisää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti