maanantai 12. toukokuuta 2014

Toinen neuvola...

Hehei taas pitkästä aikaa :) Taas tulee vain vauvahuuruisia juttuja, mutta tulkoon. Toinen neuvola oli tänään. Kaikki ok, jopa se hemoglobiini oli noussut 113, joten ei tarvinnut lääkäriä vielä tämän asian tiimoilta moikkailla. Kahta rautatabua menee päivässä, joten tehokuurilla ollaan. Diagnoosi oli anemia. Epäilen sen tulleen ennen primo-kuuria, kun menkat olivat luokkaa niagaran putous: erittäin runsaat ja pitkäkestoiset. Sitten tuli tämä minun laihis, enkä ole saanut vain rautaa kerrytettyä tarpeeksi. Verikokeissa olen juossut asian vuoksi, on tutkittu mahdollisia aiheuttajia, mutta niissä ei mitään ihmeellistä ole ollut. 

Paino oli edelliseen käyntiin verrattuna pudonnut kilon, neuvolatäti oli tästä erittäin tyytyväinen. Verenpaine ok, ihan minun omaa tasoa eli 134/74. Ultralla käytiin myös kurkkimassa masuun, kun ekalla kerralla ei varmuudella sydämen sykettä näkynyt. Nyt näkyi. Näkyi myös hyvin kasvanut pikkuihme, joka siellä jo liikuskelikin. Ihana pieni!!

Ultran mukaan nyt mennään raskausviikolla 10 + 4. Kuukautisen mukaan viikko enemmän. Torstaina tuo sitten varmistuu, kun minulla on aika äitiyspolille ultraukseen. Siellä saadaan varma laskettu aika, todennäköisesti se on lähellä tuota 10 + 4. 

Paino muuten tänä aamuna omalla vaa'alla oli 125,8 kg. Neuvolan vaa'alla iltapäivällä 127,8 kg...

Että näin. Masukuulumiset päivitetty jälleen :)

2 kommenttia:

  1. Hei! Haastoin sut blogissani 11 kysymyksen haasteeseen :) http://words-actions.blogspot.fi/
    Tsemppiä sulle ihan kauheesti ja onnee viel raskaudesta :)

    VastaaPoista
  2. Hei,onhan kaikki hyvin? Olisi mukavaa kuulla kuulumisia.
    terveisin ylipainoinen odottaja 36+3

    VastaaPoista