maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosi vaihtuu...

Juuh, alkaa olla kiitettävästi vuosi 2013 pulkassa. Ei enää kovin montaa tuntia ole jäljellä, mitä nyt vähän reilu vuorokausi :) Enkä oikein tiedä, mitä mulle on jäänyt tästä vuodesta käteen. Ei ainakaan mitään hirmuisoja huippuhetkiä tai epäonnistumisia. Tai no, vakituinen työpaikka on kyllä aika hienoo! Paino on mitä on, on ollut koko vuoden, muutama kilo alaspäin, samat kilot ylöspäin ja sitä rataa. Mitähän sitä sitten uudelle, kohta alkavalle vuodelle...
 
Jotain pitää keksiä. Minun pitää aktivoitua, minusta on tullut hyvin passiivinen. Minun pitää löytää joku mielekäs harrastus, tapahtui se sitten kotona tai jossain muualla. Nuo ovat nyt ne tärkeimmät. Elämäntapojen muutoshan olisi myös, mutta kun se tarvii sen motivaation. Kovin pitkälle ei pelkällä tahdonvoimalla päästä, vaikka alkuun sekin saattaa riittää. Pikkuhiljaa etsiskelen motivaatiota itsestäni ja jospa se muutos sitä kautta löytyisi.
 
Voisinhan minä toki taas paukutella henkseleitä ja asetella tavoitteita kesää kohti. Mutta ehkä nyt on parempi näin. Otan rauhallisesti ja katson mitä tapahtuu. Olen luottavaisella mielellä, että löydän sen motivaation, vaikkapa sitten työterveyslääkärin kautta. Nyt kuitenkin nautiskelen vuoden 2013 viimeisistä hetkistä ja otan vastaan vuoden 2014 hyvillä mielin. Mennyttä on turha surra, siitä voi vain ottaa opikseen! Näillä siis mennään :)
 
Hurmaavan hienoja viimeisiä tunteja vuodelta 2013 ja oikein hyvää uutta vuotta 2014!!
 

1 kommentti:

  1. Samaistun loistavasti tuohon passiivisuuden tunteeseen! Uusi harrastus kuulostaa hyvältä ja on varmasti kannattavaa. Mitä tulee elämäntapamuutokseen, lukuisiin ja suuriin tavoitteisiin, kehotan sinua harkitsemaan. Arvaa mikä mun motivaatiota laskee, esim. painonpudotuksen suhteen? Sana _elämäntapamuutos_ Tästä yritin kirjoittaa myös blogissani, jossa kerron mielipiteitäni uudenvuoden lupauksista.. Liian isot tavoitteet ja riman asettaminen turhan ylös syö motivaatiota hurjasti. Parempi ottaa askel kerrassaan, rauhassa niinkuin tuossa juuri sanoit. Näin minulle on tuloksia syntynyt. (Viime talvena painoin 139kg, tänään painan 113.5kg.) Matkaa on vielä, mutta en ole vetänyt mitään ihme diettiä tai tehnyt sen suurempaa 'elämäntapamuutosta.' Kaikki on oikeasti loppupeleissä kiinni pienistä valinnoista, joihin ei kirjaimellisia lupauksia ja älyttömiä tavoitteita tarvitse, se vain stressaa enemmän.

    Lukisin mielelläni enemmänkin kirjoituksiasi, joten uuden lukijan saat tästä, heh. Toivon sinulle myös oikein ihanaa ja parempaa uuttavuotta 2014! :) http://mysweetmadnesss.blogspot.fi/

    VastaaPoista