maanantai 5. maaliskuuta 2012

Vastauksia kommenteihin :)

Edellinen postaukseni sai paljon mielenkiintoisia kommentteja. Sammakkotytöllä oli mielenkiintoisia ajatuksia lihavuuden henkisistä syistä. Minä olen aina ollut lihava ja se on turvallista, tiedän millaista on olla lihava, mutta en tiedä, miltä tuntuu olla normaali. Ja niinkuin yleensäkin, kaikki tuntematon tuppaa pelottamaan meitä ihmisiä.

Anonyymi ei turhia kursaillut, älä huoli, en loukkaantunut viestistäsi vaikka se alussa vähän kirpaisikin. Olet oikeassa monessa asiassa, ei tämä kroppaa kauaa kestä tätä rasitusta. Tämän hetkinen elämäntilanne on aikalailla vastaan ravitsemusterapeuttia tai kuntovalmentajaa. Nämä kun löytyvät tuolta melkein kahdensadan kilometrin päästä. Mutta katsotaan mitä voin asialle tehdä...

Tuosta "itse läskini kannan" olen vähän sitä mieltä, että kyllä lapseni ja mieheni kantaa osan näistä läskeistä. Tämä paino rajoittaa jo elämää, en jaksa juosta paljoa, en ole kovinkaan notkea ja niin ees päin. Se on silloin lapsiltani ja mieheltäni pois, saati sitten pelko terveydestäni...

Laihduttaminenhan on teoriassa hyvin helppoa. Syö vähemmän kuin kulutat. Mutta jos se tosiaan oikeasti olisi niin helppoa, olisiko meillä ylipainoisia ihmsiä juurikaan? Jos mieli pistää vastaan, vaikka alitajuisesti, on laihtuminen vaikeaa.

Ja vielä ensimmäiselle anonyymille... Annan itselleni aikaa vielä tämän vuoden, sitten kun rakennusprojektimme alkaa olla valmis, on minulla aikaa käydä vaikka kauempanakin. Tähän hetkeen reissaaminen yksin on lähes mahdotonta. Minulla on tämä vuosi aikaa pärjätä itsekseni, toivon, että se riittää.

Ja vielä painosta hieman... Kävin aamulla puntarilla. Pelkäsin pahinta, sillä olen elänyt kuin pellossa viimeiset viikot. Olin ihan varma, että painoa on jo 135 kiloa, mutta ei vielä kuitenkaan. 131,9 kg näytti vaaka tänä aamuna.

3 kommenttia:

  1. Mielestäni kuulostaa nyt vaan tekosyiden keksimiseltä ja selittelyltä tuo "annan itselleni aikaa vielä tämän vuoden" jne. Kyllä kaikkeen löytyy aikaa jos sellaista vaan järjestää.

    VastaaPoista
  2. Minulla on sinulle tunnustus omassa blogissani. Käy kurkkaamassa :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä sinulle! Toivottavasti pääset alkuun. Minun kohdallani ainakin alkuun pääseminen on kaikkein hankalinta. Nyt, kun on joitain kiloja lähtenyt niin on jo ''helpompaa''. Ei tätä voi enään hukkaan heittää :) Liityin lukijaksi! :)

    VastaaPoista