maanantai 26. joulukuuta 2011

Tunnustus ja tavoitteet

No niin... Jospa tässä joulun kunniaksi aloittaisi  tunnustuksella. Minä olen ihan totaalisen repsahtanut. Kaksin käsin on tullut vedeltyä herkkuja, etenkin karkkia ja sen näkee painosta sekä olosta. Väsymystä on ilmassa. Kun vetäsee överisokerit, iskee pian överiväsymys. Paino on taas 130 kilon tietämillä. Voi itku minua! Tämä ihmisluonne on vaan sitten ihan käsittämätön, miksi ihmeessä sitä tahtoo vain aina valita huonosti? Ei ymmärrä ei...

Mutta ei kai tässä auta itku markkinoilla. Maito on jo kaatunut lattialle, sitä on enää turha surra. On vain pyrittävä ottamaan itseään taas niskasta kiinni, yritettävä työstää myös tätä pääkoppaa ja tavoiteltava terveempää kroppaa.

Uusi vuosikin on tulossa ja uutena vuotena on tehty perinteisesti lupauksia. Minä ajattelin asetella vuodelle 2012 tavoitteita, tavoitteet kuulostavat paremmilta kuin lupaukset. Tällä hetkellä tavoitteita on kaksi, lisäilen niitä sitä mukaa kun mieleen tulee jotain tavoittelemisen arvoista. 

Tavoite numero yksi on siis ylläripylläri, painonpudottaminen ja terveempi kroppa! Olisi huikeaa vuoden päästä kirjoitella painolukemia vain kahdella numerolla, oikeasti :) Ja periteisillä keinoilla, tottakai, tätä tavoitellaan pätkäpaaston lisäksi. Vettä pitää juoda enemmän, kasviksia ja hedelmiä lisätä, annokset vähän pienempiä ja herkkuja paaaaaljon vähemmän! Plussaa olisi, jos löytyisi joku mukava liikuntamuotokin tähän rinnalle.

Tavoite numero kaksi onkin oikeastaan toive, harras sellainen! Olisi ihanaa tulla raskaaksi vuoden 2012 aikana... Tästä ajattelin muuten tehdä oman postauksen hiukan myöhemmin.

Aiotteko te tehdä lupauksia tai asettaa tavoitteita tulevalle vuodelle?

1 kommentti:

  1. Mulla on täsmälleen samat tavoitteet ens vuodelle. Toi mies pitäs vaa saada myös innostuun tosta kakkosesta.

    VastaaPoista